Соопштенија

Честитка по повод Курбан Бајрам

Почитувани сограѓанки и сограѓани од исламската вероисповед,

Со искрена благодарност за Вашиот голем придонес во негувањето на соживотот со граѓаните од сите заедници и Вашата несебична поддршка во развојот на Велес, 

во свое лично име, во име на Советот на општината и во име на граѓаните, Ви го честитам големиот празник Курбан бајрам.

Со желба за многу успех во животот, Ви посакувам  добро здравје, среќа и благосостојба.

 

 

        Со почит,

   Градоначалник
на Општина Велес
    Аце Коцевски