logo na opstina velesdesign

Локална власт
Урбани и месни заедници
Населени места
Архива на настани
Архива на документи

Отчет за работата на Општина Велес за 2013 година

 

 

  

Број на посети:

www.veles.gov.mk
Има 19 гости присутни

Visit Veles

 

ЈКП Дервен - Велес


Valid CSS!